Onze Collectie

Kijk hier beneden verder wat wij te bieden hebben

De Winkel

Over

Wie?

Pura vida is een typisch veelgebruikte Costa Ricaanse uitdrukking. Letterlijk vertaald betekent het 'puur leven', maar eigenlijk wordt hiermee het woord genieten en alle varianten hierop benadrukt. Geniet van het leven, pluk de dag etc. Voor mij is Pura Vida puur leven, warme sfeer, gezelligheid, genieten. Deze benoemingen vind je terug in mijn boutique. Zo verkoop ik kleding voor alle maten gecombineerd met een zeer uitgebreid assortiment Yankee Candle. Lees hierover meer onder Yankee Candle en zie welke collectie wij verkopen. Er zit zeker een geur voor u tussen! In het hartje en het centrum van Eijsden in het nieuwe winkelcentrum ligt mijn boutique. Gelegen aan een gezellige en sfeervolle winkelstraat met vele andere winkels waar u leuk kunt winkelen.

Komt u eens langs? Tot dan!

 Hallo,  ik ben Audrey Pieters,  ik ben 25 jaar oud. Sinds jongs af aan ben ik al zeer ondernemend en bezig met het verkopen van spullen. Ik ben dus dan ook al lang bezig met het ondernemen. Vol trots wil ik jullie dan ook vertellen dat ik de eigenaresse ben van Pura Vida, Fashion en Candles. Mijn passie is mode en ik houd ervan om mensen te helpen en te verkopen. Ook ben ik officiële Yankee Candle dealer. Doormiddel van mijn passie en mijn interesses heb ik mijn droom kunnen waarmaken! Ik ben mijn eigen kledingzaak voor dames  begonnen. De collectie is gericht op alle maten dus Pura Vida is voor iedereen ! We verkopen een leuke collectie kinderkleding voor meisjes. Ook staat mij een geweldig team bij van collega's die samen met mij voor u klaarstaan een geweldige look uit te zoeken.

Komt u eens langs? Tot dan!

Polaroid

Yankee Candle

Geuren en soorten

Yankee Candle is de oudste en grootste fabrikant van geurkaarsen ter wereld en heeft zich opgewerkt tot marktleider op dit gebied. De productie van Yankee Candle bedraagt alleen al van de Large Jars meer dan 1 miljoen stuks per week! Het feit dat Yankee candle voor haar producten uitsluitend natuurlijke producten gebruikt waaraan geen chemische middelen worden toegevoegd, heeft zeker bijgedragen aan dit succes. De producten van Yankee Candle worden dan ook omschreven als 'True to Live', in het Nederlands als 'natuurgetrouw en levensecht'. Vele branduren en puur genieten. Pura Vida! Kijk hier beneden vor onze colectie. Komt u ook eens langs?

'' Candles to love ''

Onze Collectie

Onze collectie vult zich door het jaar heen nog aan met nieuwe producten Heeft u een vraag, of kunt u uw gewenste geur niet vinden? Laat het ons dan even weten. Wie weet kunnen we er iets aan doen!

op = op

Dit zijn alle soorten die wij in onze winkel verkopen. Wij hebben voor u van al deze soorten de grote, middel en de kleine Jar. Ook verkopen wij de tarts en de Votive candles. Bij het kiezen van een geur geven wij u graag  een persoonlijk advies.

Ook verkopen wij de accesoires van Yankee Candle in onze winkel, wij wisselen en vernieuwen mee met de collectie van Yankee Candle. Neem in de winkel een kijkje naar een breed assortiment

Fresh

Floral

food & spice

Festive

fruit

Limited edition

Nieuw!

Route

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

 

FaceBook

Liked u onze Facebook pagina al? Zo niet, doe dat dan nu direct. Want iedere week is er een win actie en maak dus ook jij kans op iets super leuks! Van jassen en shirts tot leuke tasjes gevuld met........ Tja, als je dat wilt weten zou ik echt maar snel een duimpje omhoog doen en je vrienden laten weten hoe leuk wij zijn!

Klik hier voor onze FaceBook pagina

Contact

Leuk dat u contact met ons wilt opnemen!

U heeft de mogelijkheid om met ons te bellen of te mailen. Als u belt met het onderstaande nummer dan heeft u contact met de winkel.

Of u vult het hiernaast staande contact formulier in om via mail contact op te nemen.

 

Pura Vida Eijsden

Kon. Willem Alexander straat 9

6245 EH Eijsden (Winkelcentrum)

Tel: 043 311 4674

 

 

Nieuwsbrief

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

10.00 - 17.00

Gesloten

Openingstijden

Yankee Candles

Over mij

Yankee Candle

Onze Collectie

Route

Contact

Nieuwsbrief

Fashion

Over mij

Shop-In-Shop

Onze Collectie

Lookbook

Route

Contact

Nieuwsbrief

Webdesign by Webdesign 4 You Maastricht Copyright © 2016 by Pura Vida Eijsden ®

ENJOY YOUR DAY

Pura Vida

Adres:  Koning Willem Alexanderstraat 9

        6245 EH Eijsden (Winkelcentrum)

Tel: 043 311 4674

 

www.puravidaeijsden.nl