Lookbook

Kijk hier beneden verder wat wij te bieden hebben

Welkom bij Pura Vida Fashion. In onze winkel verkopen wij zoals u misschien al heeft gezien Yankee Candle en een uitgebreide kleding collectie. Steeds weer wisselend en toch divers. Omdat wij veel en vaak inkopen, hebben wij een snelle en wisselende collectie vol met kleren voor u. Wij hebben besloten dan ook een collectie op te stellen die voor alle maten is te dragen. Van klein tot de grote maten. Wij zoeken samen met u naar een of meerdere geweldige kledingstukken, die zorgen voor een prachtige look.  Het kan toch niet leuker?  Kom zeker eens langs in onze winkel in het winkelcentrum, Koning Willem Alexanderstraat 9 en neem een kijkje in onze colllectie. Pura Vida, Puur genieten!

 

De Winkel

Over

Wie?

Pura vida is een typisch veelgebruikte Costa Ricaanse uitdrukking. Letterlijk vertaald betekent het 'puur leven', maar eigenlijk wordt hiermee het woord genieten en alle varianten hierop benadrukt. Geniet van het leven, pluk de dag etc. Voor mij is Pura Vida puur leven, warme sfeer, gezelligheid, genieten. Deze benoemingen vind je terug in mijn boutique. Zo verkoop ik kleding voor alle maten gecombineerd met een zeer uitgebreid assortiment Yankee Candle. Lees hierover meer onder Yankee Candle en zie welke collectie wij verkopen. Er zit zeker een geur voor u tussen! In het hartje en het centrum van Eijsden in het nieuwe winkelcentrum ligt mijn boutique. Gelegen aan een gezellige en sfeervolle winkelstraat met vele andere winkels waar u leuk kunt winkelen.  Komt u eens langs? Tot dan!

 Hallo,  ik ben Audrey Pieters,  ik ben 25 jaar oud. Sinds jongs af aan ben ik al zeer ondernemend en bezig met het verkopen van spullen. Ik ben dus dan ook al lang bezig met het ondernemen. Vol trots wil ik jullie dan ook vertellen dat ik de eigenaresse ben van Pura Vida, Fashion en Candles. Mijn passie is mode en ik houd ervan om mensen te helpen en te verkopen. Ook ben ik officiële Yankee Candle dealer. Doormiddel van mijn passie en mijn interesses heb ik mijn droom kunnen waarmaken! Ik ben mijn eigen kledingzaak voor dames  begonnen. De collectie is gericht op alle maten dus Pura Vida is voor iedereen ! We verkopen een leuke collectie kinderkleding voor meisjes. Ook staat mij een geweldig team bij van collega's die samen met mij voor u klaarstaan een geweldige look uit te zoeken. Komt u eens langs? Tot dan!

Fashion

merken en collecties

Polaroid

'' Pura Vida, puur genieten''

FaceBook

Liked u onze Facebook pagina al? Zo niet, doe dat dan nu direct. Want iedere week is er een win actie en maak dus ook jij kans op iets super leuks! Helemaal gratis!Van jassen en shirts tot leuke tasjes gevuld met........ Tja, als je dat wilt weten zou ik echt maar snel een duimpje omhoog doen en je vrienden laten weten hoe leuk wij zijn!

Collectie ''Autumn 2016''

Dit is niet de hele collectie, maar zit er iets tussen wat u leuk vindt?

Kom dan langs in onze winkel!

 

 

Lookbook

Klik hier voor onze FaceBook pagina

SHOP-IN-SHOP

LOFTY MANNER biedt een complete wardrobe van A tot Z, van dag tot nacht, van glamorous tot fashionably nonchalant. Wat LOFTY MANNER vooral uniek maakt is dat er 12 collectie's per jaar zijn, fast fashion met razendsnel wisselende collectie's. A girl with a mind, a woman with attitude and a lady with class.' Helemaal van nu, opvallend met een sierende bescheidenheid en altijd op en top vrouwelijk. High street fashion met een high fashion allure dat is LOFTY MANNER ten voeten uit. Basics wisselen eye-catching must haves af en zijn onderling vlekkeloos te combineren. Van een studerende jonge vrouw, een party animal tot de vrouw des huizes. De LOFTY MANNER vrouwen zijn veelzijdig, maar hebben één ding gemeen; ze hebben stuk voor stuk een eigen stijl. Stoer maar toch sexy, fashion forward van een "casual Monday till party Saturday" outfit.

 

Bij Pura Vida heeft u een ruime keuze uit de collectie van LOFTY MANNER, en zoeken wij samen met u naar de perfecte outfit.

LOFTY MANNER

Kleding op maat

Vind U een jurk zo leuk, maar zit het ergens even niet zo lekker, net iets te ruim? Of moeten de broekspijpen iets korter? Dan staan wij U op dit moment te hulp. Pura Vida heeft namelijk een eigen naaister in dienst om alle kleding te vermaken totdat het precies past voor u. Benieuwd naar de mogelijkheden? Zie hier beneden de tarieven.

Korter maken jeansbroek

Korter maken broek

Knoop aanzetten (indien knoop aanwezig)

Knoop aanzetten jeansbroek (ijzer)

Reparatie naadwerk (enkel in overleg met naaister)

overige reparaties in overleg met naaister

€9,50

€8,50

€2,00

 

€5,50

 

vanaf €2,50

 

Vriendinnen party

Wij bieden jullie deze avond een hapje & drankje aan, jullie gaan door middel van een gratis lot iets winnen, ook ontvangen jullie 1 kortingskaart van 10% op het gehele assortiment (die alleen geldig is op deze avond) Tevens ontvangen jullie een klein presentje na afloop! Dit alles kost maar 10,- pp!!!

De gastvrouw krijgt na afloop een cadeaubon t.w.v. 10% van het gehele aankoopbedrag (gastvrouw = de mevrouw die deze avond organiseert voor haar en haar vriendinnen). Minimaal 10 t/m 25 personen.

 

Wil je reserveren? laat ons dit dan telefonisch (043-3114674) of via facebook even weten. Gelieve het bedrag per persoon vooraf betalen

 

Dus wil jij een leuk avondje uit? Reserveer dan nu!!!

 

De vriendinnenavond zal 1x per maand plaatsvinden op vrijdag van 19:00 tm 21.30.

 

Tot ziens bij Pura Vida

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Route

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

 

Contact

Leuk dat u contact met ons wilt opnemen!

U heeft de mogelijkheid om met ons te bellen of te mailen. Als u belt met het onderstaande nummer dan heeft u contact met de winkel.

Of u vult het hiernaast staande contact formulier in om via mail contact op te nemen.

 

Pura Vida Eijsden

Kon. Willem Alexander straat 9

6245 EH Eijsden

(Winkelcentrum)

Tel: 043 311 4674

 

 

Nieuwsbrief

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

10.00 - 18.00

10.00 - 17.00

Gesloten

Openingstijden

Yankee Candles

Over mij

Yankee Candle

Onze Collectie

Route

Contact

Nieuwsbrief

Fashion

Over mij

Shop-In-Shop

Onze Collectie

Lookbook

Route

Contact

Nieuwsbrief

Webdesign by Webdesign 4 You Maastricht Copyright © 2016 by Pura Vida Eijsden ®

ENJOY YOUR DAY

Pura Vida

Adres:  Koning Willem Alexanderstraat 9

        6245 EH Eijsden (Winkelcentrum)

Tel: 043 311 4674

 

www.puravidaeijsden.nl